Στον Ολυμπιακό επικεντρώνονται για την αυριανή αναμέτρηση με την Κέρκυρα στο Νησί των Φαιάκων για το πρωτάθλημα της Super League, αλλά δεν θα τους χάλαγε λίγη ώρα αργότερα να ακούσουν καλά νέα και από την Αγγλία, από την αναμέτρηση της Σαουθάμπτον με την Κρίσταλ Πάλας.

Στην Πάλας αγωνίζεται ο πρώην «ερυθρόλευκος» μέσος, Λούκα Μιλιβόγενιτς, ο οποίος τα πηγαίνει εξαιρετική στις τελευταίες αναμετρήσεις, το ίδιο και η ομάδα του. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο λονδρέζικος σύλλογος «τρέχει» ένα σερί τεσσάρων νικών στην Premier League, με πιο πρόσφατη την τεράστια έκπληξη στο «Στάμφορντ Μπριτζ» επί της πρωτοπόρου Τσέλσι (1-2).

Η Κρίσταλ Πάλας βρίσκεται στο +4 από τη Χαλ των Μάρκο Σίλβα και Ομάρ Ελαμπντελαουί και στο +3 από τη Σουόνσι, στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Σε περίπτωση που η ομάδα του Σαμ Αλαρντάις τα καταφέρει και παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, αυτό θα σημαίνει αυτομάτως και καλά νέα στον Πειραιά, αφού ο Ολυμπιακός θα βάλει στα ταμεία του άλλο 1 εκατ. ευρώ, στα ήδη 12.000.000 της πρόσφατης συμφωνίας για τη μεταγραφή του Μιλιβόγεβιτς.