Για κάθε ενδεχόμενο είναι έτοιμοι οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού. Με επικεφαλής τον Δημήτρη Γόντικα, προετοιμάζουν την επόμενη ημέρα της ομάδας έστω και αυτή είναι χωρίς τα 15 εκατ. ευρώ που αναμένονται να μπουν από τον Σαουδάραβα πρίγκιπα.

Η αλήθεια είναι ότι κανείς στην ΠΑΕ δεν υπολογίζει ότι θα μπουν αυτά τα 15 εκατ. ευρώ, αν δεν τα δει στο ταμείο της ομάδας.

Έτσι εάν την ερχόμενη Τετάρτη ο Αλ Σαούντ βάλει τα 15 εκατ. ευρώ σε λογαριασμό συνδεδεμένο με την ΠΑΕ, το θέμα τελειώνει. Στην αντίθετη περίπτωση όμως, την ίδια μέρα το πρωί, δηλαδή στις 30 Νοεμβρίου, θα δοθεί και επίσημα εντολή στην Arboris Capital να φέρει πρόταση από επενδυτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως ήδη κάνει έρευνα, ώστε αν χρειαστεί να είναι έτοιμη, χωρίς όμως να είναι σίγουρος κάποιος ότι θα μπορέσει να φέρει.

Βάσει των δεδομένων, μέχρι τον Φεβρουάριο οικονομικό πρόβλημα δεν θα υπάρχει, μετά όμως…

Αν τίποτα δεν πάει καλά, ούτε με τον Αλ Σαούντ, ούτε με την Arboris, ούτε πιθανότατα και με μία ακόμα περίπτωση που μπορεί να εμφανιστεί, θα γίνει προσπάθεια ώστε να βγει η φετινή περίοδος μέχρι τον Μάιο. Από εκεί και πέρα, αν η ομάδα έχει πάρει το πρωτάθλημα με το μπόνους του Τσάμπιονς Λιγκ, θα σωθεί οικονομικά.

Όσο για τον Γενάρη, αν δεν μπουν χρήματα, θα γίνουν μεταγραφές (Βιέιρα, στόπερ) μόνο αν αποχωρήσουν κάποιοι παίκτες που δεν υπολογίζονται (Πλεσί, Μελίσσης).

Πηγή: sport-fm.gr