Η απόφαση για ενίσχυση του Ολυμπιακού στα γκαρντ και τη φροντ λάιν είναι ειλημμένη, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» θα ενισχυθούν μόνο υπό προϋποθέσεις.

Προτάσεις παικτών φτάνουν σωρηδόν στα γραφεία της ΚΑΕ και η επ’ αόριστον συνέχιση του lockout βοηθά προς αυτό, ωστόσο ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν θέλει προσωρινές λύσεις για την ομάδα του. Γνωρίζει καλά πως η απόκτηση παίκτη που δεσμεύεται με συμβόλαιο με ομάδα του ΝΒΑ περιλαμβάνει τον κίνδυνο να φύγει μεσούσης της περιόδου.

Έτσι και παρότι είναι αλήθεια πως εξετάζονται ως λύσεις παίκτες από το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως περιμένουν είτε την ακύρωση ολόκληρης της σεζόν στο ΝΒΑ για να συμφωνήσουν με έναν παίκτη μέχρι το καλοκαίρι, είτε κάποια λύση από την ευρωπαϊκή αγορά (κοινοτικό ή Αμερικανό με εμπειρία από την Ευρώπη).

Για την ώρα, πάντως, το μυαλό όλων βρίσκεται στο καθοριστικό παιχνίδι με την Μπιλμπάο για την Ευρωλίγκα, την Τετάρτη στο ΣΕΦ. Η νίκη είναι επιβεβλημένη για τους «ερυθρόλευκους» απέναντι στους Βάσκους, ειδάλλως ο κίνδυνος να μείνουν εκτός Top 16 αυξάνεται.

Πηγή: sport-fm.gr