Κι όμως στη Βεστφαλία και στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Ντόρτμουντ ο Ερνέστο Βαλβέρδε επεφύλασσε να πάρει την απόφαση και να αφήσει στον πάγκο τον Κοστάντσο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Ισπανός θα παρατάξει τον Μπάλαζ Μέγιερ στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Η αρχική 11άδα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι

Μέγιερι, Μοντέστο, Χολέμπας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Φέισα, Ιμπαγάσα, Ορμπάιθ, Μιραλάς, Τζεμπούρ

Έτσι, λοιπόν, ο Μπάλας Μέγιερι θα βρίσκεται κάτω από την εστία του Ολυμπιακού. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μέλμπεργκ. Στο αριστερό άκρο ο Μαρκάνο, όπως και στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ στο Καραϊσκάκη. Στο άλλο άκρο ο Ισπανός τεχνικός θα εμπιστευτεί τον Μοντέστο, αφήνοντας στον πάγκο, τόσο τον Τοροσίδη, όσο και τον Μανιάτη.

Αντίθετα με τον «Τόρο», ο Φέισα που έχει προπονηθεί περισσότερες φορές θα είναι το ένα αμυντικό χαφ. Δίπλα του ο Ορμπάιθ. Λίγο πιο μπροστά και από τους δύο ο Ιμπαγάσα.

Ο Χολέμπας θα παραμείνει στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής μετά από την επιτυχημένη παρουσία του στο πρώτο παιχνίδι. Ο Μιράλας στο άλλο άκρο και ο Τζεμπούρ στην κορυφή της επίθεσης.

Πώς θα αγωνιστούν οι Γερμανοί

Ο Γιούργκεν Κλοπ θα παρατάξει με σύστημα 4-2-3-1 τη Ντόρτμουντ απέναντι στον Ολυμπιακό. Την εστία της γερμανικής ομάδας θα υπερασπιστεί ο Βαϊντενφέλερ και στην άμυνα θα βρίσκονται οι Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Χούμελς και Σμέλτσερ. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Λάιτνερ και ο Κελ, με τον Γκέτσε και τον Πέρισιτς να παίζουν στα άκρα. Πιο μπροστά θα αγωνιστεί ο Καγκάουα, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι Λεβαντόφσκι. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λάνγκερακ, Γκρόσκροΐτς, Ντα Σίλβα, Λέβε, Γκoυντογκάν, Μπέντερ, Μπλαστσικόφσκι και Μπάριος.

Η βαθμολογία του έκτου ομίλου

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1) Άρσεναλ 7 (4-2)
2) Μαρσέιγ 6 (4-1)
3) Ολυμπιακός 3 (4-4)
4) Ντόρτμουντ 1 (2-7)

Η 4η αγωνιστική

Άρσεναλ-Μαρσέιγ
Διαιτητής: Πάολο Ταλιαβέντο (Ιταλία)

Ντόρτμουντ-Ολυμπιακός
Διαιτητής: Βλάντισλαβ Μπεζμπορόντοφ (Ρωσία)

Επόμενη (5η) αγωνιστική (23/11)

Μαρσέιγ-Ολυμπιακός
Άρσεναλ-Ντόρτμουντ

Πηγή: sportfm.gr