Μέλι για τον προπονητή του στον Ατρόμητο, Γιώργο Δώνη, έσταξε ο Γιάννης Σκόνδρας μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Αδικείται στην Ελλάδα», δήλωσε ο 21χρονος δεξιός μπακ και αρχηγός της ομάδας του Περιστερίου. «Στόχος να πάω στο Euro 2012, δεν σκέφτομαι τη μεταγραφή», πρόσθεσε για τις προσωπικές του βλέψεις.

Αναλυτικά, ο Γιάννης Σκόνδρας μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας για:

-το μυστικό της καλής πορείας του Ατρομήτου: «Όλοι είμαστε μια οικογένεια. Αυτό ίσχυε και τα προηγούμενα χρόνια, αλλά όχι στο φετινό βαθμό. Επίσης παίζει σημαντικό ρόλο η δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις, αλλά και η παρουσία πολλών Ελλήνων στο ρόστερ».

-τη συμβολή του Γιώργου Δώνη: «Ο Γιώργος Δώνης είναι προπονητής μεγάλης κλάσης και αδικείται στην Ελλάδα. Μας βοηθά πολύ και αγωνιστικά, αλλά και ψυχολογικά. Κάθε μέρα μαθαίνεις καινούρια πράγματα με αυτόν τον προπονητή. Από τους πιο μικρούς, μέχρι τους πιο μεγάλους».

-τον αντίπαλο που δυσκόλεψε περισσότερο την ομάδα του: «Όλα τα ματς ήταν δύσκολα, αλλά μας δυσκόλεψε περισσότερο ο Παναθηναϊκός. Παίζει καλό ποδόσφαιρο».

-τον δυσκολότερο προσωπικό αντίπαλο: «Θα έλεγα πως είναι ο Βιεϊρίνια. Είναι γρήγορος, έχει καλή τεχνική, χαμηλό κέντρο βάρους και παίκτες με αυτά τα χαρακτηριστικά δυσκολεύουν πολύ τους αμυντικούς».

-την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πόσο τον επηρεάζει: «Όσα έχουν γίνει επηρεάζουν κι εμάς στον Ατρόμητο, αλλά σε μικρό βαθμό. Ελπίζω να αλλάξουν τα πράγματα».

-τις προσωπικές του βλέψεις: «Στο πίσω μέρος του μυαλού μου είναι το Euro 2012. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω και να έχω καλή παρουσία στον Ατρόμητο για να μου εμπιστευτεί μια θέση».

-το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό: «Είμαι καλά στον Ατρόμητο. Όταν έρθει η στιγμή και λήξει το συμβόλαιο, εφόσον έχω κάποια πρόταση θα το σκεφτώ. Αλλά δεν με απασχολεί κάτι τέτοιο προς το παρόν».

Πηγή: sport-fm.gr