Μπορεί να χρειάστηκε την επιστράτευση «βασικών», ωστόσο η Ντόρτμουντ επικράτησε εύκολα με 2-0 της Δυναμό Δρέσδης στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» για το δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Μάριο Γκέτσε στο 30’ άνοιξε το σκορ, ενώ ο δημιουργός του πρώτου τέρματος μετά από όμορφη συνεργασία με τον Σβεν Μπέντερ διαμόρφωσε στο 65’ το 2-0 για την ομάδα που θα αντιμετωπίσει σε μία εβδομάδα από σήμερα τον Ολυμπιακό για το Champions League στο ίδιο γήπεδο. Από τους φιλοξενούμενους, που αγωνίζονται στη δεύτερη κατηγορία, ο πρώην ερυθρόλευκος Γιάννης Παπαδόπουλος έμεινε στον πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε.

Η σύνθεση της Ντόρτμουντ: Λάνγκερακ, Πιστσέκ, Χούμελς, Σούμποτιτς, Σμέλτσερ, Μπέντερ, Κελ, Γκέτσε (89’ Μπλαστσικόφσκι), Καγκάουα (72’ Μπάριος), Γκρόσκροϊτς (61’ Πέρισιτς), Λεβαντόφσκι.

Στο μοναδικό ματς της ημέρας ανάμεσα σε ομάδες της Bundesliga, η Χόφενχαϊμ επικράτησε 2-1 της Κολωνίας, παρότι η τελευταία είχε προηγηθεί.

Το Αμβούργο παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, τελικά προκρίθηκε στην παράταση με 2-1 της Άιντραχτ Τρίερ, που αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία.

Πηγή: sport-fm.gr