Η ισπανική παροικία του Ολυμπιακού μεγάλωσε φέτος το καλοκαίρι. Δύο από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Ορμπάιθ και Χαβίτο, ζητούν τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου στο «Καραϊσκάκη» «σε ένα δύσκολο αγώνα», όπως χαρακτηρίζουν αυτόν κόντρα στον ΠΑΟΚ κι εκείνοι με τη σειρά τους… δεσμεύονται πως θα τους το ανταποδώσουν μέσα στο γήπεδο.

Ορμπάιθ: «Σίγουρα είναι ένα δύσκολος αγώνας. Θέλω την υποστήριξη του κόσμου μας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη μέσα στην έδρα μας. Πάντα όταν παίζει καλά αποκτάς εμπιστοσύνη. Όταν χάνεις βαθμούς όπως στο ματς με την Άρσεναλ είναι πάντα κρίμα. Σίγουρα θα ετοιμαστούμε πολύ καλά για αυτό το ματς. Είμαστε καλοί ποδοσφαιριστές και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι στο συγκεκριμένο ματς. Είμαστε ακόμα στην αρχή του πρωταθλήματος και δεν μπορούμε να πούμε ποιος θα είναι ο βασικός μας αντίπαλος. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει καλά αποτελέσματα και έχει οργανωμένη άμυνα. Σίγουρα θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Πρέπει να προσέξουμε τους Βιεϊρίνια και Σαλπιγγίδη στο συγκεκριμένο ματς».

Χαβίτο: «Θα είναι δύσκολος αγώνας, όμως εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη, καθώς παίζουμε στην έδρα μας. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι μια δουλεμένη ομάδα εδώ και χρόνια, όμως το σημαντικότερο είναι το πώς θα παρουσιαστούμε εμείς στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Είναι σημαντικό να νικάς, όχι για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, αλλά για την συνέχεια. Δεν είναι καλό να χάνεις παιχνίδια και να προσπαθείς να ξεπεράσεις αυτά τα αποτελέσματα. Θέλουμε τη νίκη και για τον κόσμο και για εμάς. Θέλουμε πάντα γεμάτο το γήπεδο, με τον κόσμο να μας υποστηρίζει και εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε και για τον κόσμο».

Πηγή: sport-fm.gr