Επέστρεψαν τα χαμόγελα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού οι οποίοι είχαν ανησυχήσει, μια και ο Ρούντολφ ήταν εκτός προπονήσεων τις τελευταίες ημέρες λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς.

Ο Ούγγρος επιθετικός έκανε μαγνητική τομογραφία, η οποία βγήκε καθαρή, κάτι που σημαίνει πως σε δύο-τρεις μέρες, θα μπορεί να τεθεί και πάλι στη διάθεση του Φερέιρα.

Ενώ εάν είχε το σύνδρομο των κοιλιακών, θα έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση και να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για τουλάχιστον ένα μήνα.

Κάτι, που δεν ήθελαν ούτε να το σκέφτονται στον Παναθηναϊκό, μια και βασίζονται αρκετά στο ταλέντο του νεοαποκτηθέντος επιθετικού.

Πάντως, στο σαββατιάτικο φιλικό στην Εύβοια με τον Ηρακλή Ψαχνών, είναι απίθανο να αγωνιστεί. Κάτι, που στεναχωρεί τους φίλους του «τριφυλλιού» από τις γειτονικές περιοχές οι οποίοι θα χάσουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν από κοντά. Βέβαια, το βασικό ακόμη και για αυτούς είναι πως ο επιθετικός της ομάδας δεν έχει σοβαρό πρόβλημα, μια και η κακοδαιμονία των τραυματισμών έχει χτυπήσει την… πόρτα των «πράσινων» ήδη δύο φορές φέτος, με τους μεγάλους άτυχους να είναι ο Χριστοδουλόπουλος και ο Νίνης.

Πηγή: sportfm.gr