Μέλη της Πανιώνιας Κίνησης, μεταξύ των οποίων οι Λάζαρος Κουτλίδης και Βαγγέλης Σουφλέρης (ως ειδικοί σύμβουλοι), επισκεφτήκαν σήμερα τα γραφεία της ομάδας, προκειμένου να γνωριστούν με το υπαλληλικό προσωπικό της κυανέρυθρης ΠΑΕ, αλλά και να έχουν και μία πρώτη ενημέρωση για τα θέματα που καλούνται -και πρέπει- να αντιμετωπίσουν άμεσα.

Παράλληλα, υπήρξε και συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας, Τάκη Λεμονή, για να γνωριστούν οι δύο πλευρές, αλλά και να εκθέσει ο τεχνικός της ομάδας τα θέματα που τον απασχολούν και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Τις επόμενες ημέρες και μετά τη συγκρότηση σε σώμα του διοικητικού συμβουλίου του ερασιτέχνη Πανιωνίου, θα ανακοινωθεί και η σύσταση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Πανιώνιος.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι παίκτες, ουσιαστικά, ξεκίνησαν την Τρίτη την προετοιμασία τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα. Η διοίκηση της ομάδας των Φαιάκων ενημέρωσε τον Πανιώνιο πως δεν μπορεί να διαθέσει τα εισιτήρια που ζήτησαν οι «κυανέρυθροι» για τις ανάγκες των οπαδών τους.

Ο Ντάτο Κβιρκβέλια δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα της προπόνησης, αλλά ξεκίνησε θεραπεία, προκειμένου να αντιμετωπίσει τη θλάση δεύτερου βαθμού στο δικέφαλο του αριστερού του ποδιού. Τις επόμενες ημέρες θα διαφανεί και το πότε θα είναι έτοιμος να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

πηγή: sportfm