Στην Σούπερ Λίγκα δεν μοιάζουν διατεθειμένοι να συμπληρώσουν άμεσα τις δύο θέσεις που παραμένουν κενές, παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Θέτουν μια σειρά από νομικά ζητήματα και τις νέες προσφυγές που θα προκύψουν ώστε να περιμένουν (άραγε τι;) για ένα εύλογο χρονικό διάστημα μέχρι να πουν ότι το πρωτάθλημα θα γίνει με 14 ομάδες.

Πάντως ο Απόστολος Παπουτσάκης διαμήνυσε πως «η θέση της Σούπερ Λίγκας είναι να συνεχίσει με 16 ομάδες, αυτό συζητήσαμε στην γγΑ με τον κ. Μπιτσαξή. Πρόθεσή μας είναι μαζί με την Πολιτεία να συντομεύσουμε τις διαδικασίες για να μπούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο πρωτάθλημα με 16 ομάδες».

Εξερχόμενος από το ΔΣ, ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, δεν εμφανίστηκε έτοιμος να πει πότε θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό: «Αυτό θα το δούμε. Αν δεν γίνεται θα δούμε τι θα κάνουμε», ενώ αν και ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Βόλου ήταν προσκεκλημένος, εκείνος υποστήριξε: «Δεν συμμετείχε ο Ολυμπιακός Βόλου. Ήταν παρών αλλά χωρίς δικαίωμα ψήφου. Είχε έρθει μόνος του».

Ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα δεν διατηρούν πλέον την ιδιότητα του μέλους της λίγκας, η οποία ταυτόχρονα δεν εμφανίζεται διατεθειμένη να τους αντικαταστήσει με τον Λεβαδειακό και την Δόξα Δράμας ακόμη κι αν τελικά λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής από την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού, θεωρώντας πως υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες. Με την ίδια λογική βέβαια θα μπορούσε να είχε αναβληθεί η έναρξη του πρωταθλήματος… Σύμφωνα με πληροφορίες το deadline της διοργανώτριας αρχής -για να δει αν θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση- είναι περί τα τέλη Οκτωβρίου, αφού πιο μετά δεν θα βγαίνουν οι εμβόλιμες!

Πηγή: sport-fm.gr