Παρών στην επόμενη ημέρα του Παναθηναικού δήλωσε ο Α. Βγενόπουλος, οποίος πρότεινε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 15 εκατ. ευρώ, ενώ εξαπέλυσε προσωπική επίθεση κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

«Εγώ είμαι εδώ. Θα παλέψω, έστω κι αν δεν είμαι όσο δυνατός ήμουν το 2008. Στα δύσκολα παλεύω. Κι η ήττα δεν είναι ντροπή. Ντροπή είναι να χάνεις χωρίς να κατέβεις στο γήπεδο». Παράλληλα ο κ.  Ανδρέας Βγενόπουλος πρότεινε  Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ύψους 15 εκατ. ευρώ, με κάποιους όρους.

«Έστειλα εξώδικο στην ΠΑΕ στο οποίο ασκώντας τα δικαιώματά μου ζητώ την πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση. Να εγκρίνει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Όποιος δεν ακολουθήσει θα μειωθεί το ποσοστό του, βάσει νόμου κατά 60%.
Αυτή η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου που γίνεται σε λογική τιμή, υπό ορισμένες προϋποθέσεις θα πρέπει να την καλύψουμε και θα μειωθεί το ποσοστό του κ. Βαρδινογιάννη μέχρι να εξαλειφθεί.

Ο κ. Βαρδινογιάννης θα πρέπει να δεχθεί την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου. Να υπάρξει νέο συμφωνητικό που θα λέει ότι οι μετοχές του, δεν ψηφίζουν ως το ποσοστό του να μηδενιστεί. Δεν θα προχωρήσω σε καμία λύση εάν ο κ. Βαρδινογιάννης έχει έστω και μια ψήφο.

Όσον αφορά την οικογένεια Βαρδινογιάννη τόνισε ότι «επί της ουσίας η αποχώρηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη έγινε όταν παρέδωσε την ευθύνη στη νέα γενιά, στον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Την οικογένεια Βαρδινογιάννη, την τιμώ.»

Πηγή: sport-fm.gr