Μέσα σε δύο λεπτά ο ΠΑΟΚ έχασε μέσα από τα χέρια του την νίκη, την οποία και έχτιζε από την αρχή του αγώνα με τον Εργοτέλη. Η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης έπαιξε τον ρόλο της αλλά το μεγάλο παράπονο από το στόμα του προπονητή του «Δικεφάλου του Βορρά» βγήκε από την παρουσία-απουσία των επιθετικών παικτών της ομάδας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν είχε να πει καλά λόγια για τους επιθετικούς της ομάδας του οι οποίοι όπως άφησε να εννοηθεί εάν είχαν κάνει καλύτερα τη δουλειά τους, τότε ο ΠΑΟΚ θα είχε φύγει νικητής από την Κρήτη έχοντας «καθαρίσει» το παιχνίδι.

«Χωρίς επιθετικούς δεν μπορείς να κερδίσεις», ήταν το σχόλιο του Λάζλο Μπόλονι ο οποίος πρόσθεσε: «Ήταν απόντες. Θα πρέπει να αποθεραπεύσουμε τους παίκτες και να επιστρέψουμε με καλύτερες ιδέες».

Ο Ρουμάνος τεχνικός καλείται να βρει λύσεις για το επιθετικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ, το οποίο ο ίδιος το εντοπίζει ότι μόνο στην τελική προσπάθεια αλλά και σε αυτό που απαιτείται για να υπάρξει τελική προσπάθεια, την δημιουργία φάσεων.

«Για ένα ακόμη παιχνίδι σκόραρε ο Μπαλάφας, κάτι που σημαίνει πως η επίθεση δεν αντιμετώπισε σωστά τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν», πρόσθεσε ο Ρουμάνος τεχνικός. Το μεγάλο στοίχημα που καλείται να κερδίσει ο Μπόλονι, λοιπόν, τώρα είναι η βελτίωση της επιθετικής λειτουργίας της ομάδας κάτι που δεν μπορεί να έχει βοήθεια από νέους ποδοσφαιριστές.

Βέβαια, υπάρχει ο Σπαντάτσιο ο οποίος ελπίζουν στην Θεσσαλονίκη ότι θα μπορέσει να δώσει λύσεις τουλάχιστον στη δημιουργία φάσεων. Όμως ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί άμεσα.

Πηγή: sport-fm.gr