Απουσίες, αναμενόμενες και μη, θα έχει ο Ολυμπιακός στα αποψινά αποκαλυπτήρια ενώπιον του κοινού του στο «Καραϊσκάκη» κόντρα στη Γουέστ Μπρομ (21:45, Novasports 2).

Πέραν των Φραν Γέστε και Λιούμπομιρ Φέισα, που συνεχίζουν το πρόγραμμα επανένταξης που ακολουθούν μετά τους τραυματισμούς τους, ο Ερνέστο Βαλβέρδε άφησε εκτός αποστολής τους Χαβίτο, Ρόμενταλ, Μέγερι, Ποτουρίδη, Γκαλίτσιο, Σουμπίνιο, Βαλεριάνο και Νικλητσιώτη. Οι επιλογές του Βάσκου τεχνικού είναι ενδεικτικές και των διαθέσεών του, αφού οι «ερυθρόλευκοι» μπαίνουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας, τα πειράματα τελειώνουν και μαζί τους οι… ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες να τον πείσουν πως αξίζουν καλύτερης μεταχείρισης.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή του Ολυμπιακού: Κοστάντσο, Δασκαλάκης, Μανιάτης, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ουρτάδο, Μοντέστο, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Γκρμπιτς, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Ριέρα, Κάταϊ.

Το αγωνιστικό πλάνο που δοκίμασε στη χθεσινή προπόνηση ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι με τους Κοστάντσο στο τέρμα. Μανιάτη, Χολέμπας στα άκρα της άμυνας και Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλο στο κέντρο της. Μοντέστο και Ιμπαγάσα θα είναι οι κεντρικοί μέσοι, με τον Φουστέρ μπροστά τους και τους Ριέρα, Μιραλάς να συνθέτουν την επιθετική τριπλέτα με τον Τζεμπούρ.

Πηγή: sport-fm.gr