Να βοηθήσει τον Ολυμπιακό και να γίνει καλύτερος μέσω αυτού δήλωσε έτοιμος ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους μιλώντας στην ιστοσελίδα της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου. Έχω μια μεγάλη ευκαιρία μπροστά μου και δεν θα την αφήσω να πάει χαμένη. Έρχομαι στον Ολυμπιακό για να γίνω καλύτερος παίκτης και να βοηθήσω την ομάδα όσο και όπως μπορώ», τόνισε ο Λιθουανός σούτινγκ γκαρντ και συμπλήρωσε: «Είμαι άνθρωπος που μου αρέσει η δουλειά και θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Ξέρω για παράδειγμα ότι έχω πρόβλημα στην άμυνα μου και ότι θα πρέπει να το δουλέψω σκληρά. Ο κόουτς θα με βοηθήσει και θα με κάνει καλύτερο».

Ο 23χρονος άσος μίλησε για τις αγωνιστικές του αρετές, αλλά και τις αδυναμίες: «Μπορώ να σουτάρω, μπορώ όμως και να δημιουργήσω. Γενικότερα είμαι άνθρωπος που κάνει αυτό που θα του πουν και που πιστεύω ότι ακόμα δεν έχω ολοκληρωθεί. Ότι έχω μεγάλα περιθώρια βελτίωσης».

Τέλος, έδειξε να έχει αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις από τον Ολυμπιακό και την οργάνωσή του. «Ότι είδα μου άρεσε πολύ και ότι έχω ακούσει και μου έχουν πει είναι τα καλύτερα. Το γεγονός ότι ήρθα τόσο γρήγορα στην Ελλάδα, πέρασα τόσο γρήγορα τις ιατρικές εξετάσεις για να προλάβουμε τη διορία και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι ένα δείγμα της οργάνωσης του Ολυμπιακού κι αυτό είναι κάτι που μου έμεινε».

Πηγή: sport-fm.gr