Την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε χθες ο Γιώργος Γεωργιάδης ο οποίος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για την απόφασή του να επιλέξει τον «Δικέφαλο του Βορρά», και όχι την ΑΕΚ.

«Η έλευσή μου στον ΠΑΟΚ ήταν η σωστή κίνηση για την καριέρα μου. Οι άνθρωποι της ομάδας μου μίλησαν πολύ όμορφα και πιστεύω ότι εδώ είναι το μέλλον μου», τόνισε –αρχικά- και συνέχισε:

«Οι επαφές με τον ΠΑΟΚ ξεκίνησαν τις τελευταίες 2-3 ημέρες. Δεν θέλω να μιλήσω για την ΑΕΚ. Τα νούμερά της μεταγραφής ήταν περίπου τα ίδια. Μου μίλησαν ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας και μέσα σε μια μέρα με έπεισαν ότι το καλύτερο για εμένα είναι ο ΠΑΟΚ».

Ο Γιώργος Γεωργιάδης έχει φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα του ΠΑΟΚ: «Έφυγα από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ περίπου 15 χρονών. Τότε ήταν δύσκολο για εμένα να αποχωρήσω μια και ουσιαστικά έφυγα ως ανίκανος να παίξω στην ομάδα. Πάλεψα στον Πανσερραϊκό και τώρα είμαι πίσω».

Πλέον, καθαρά αγωνιστικά, το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν έχει ακολουθήσει προετοιμασία.

«Το κακό είναι ότι δεν ακολούθησα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μαζί με την ομάδα που είναι κάτι πολύ σημαντικό. Έχω κάνει μόνος μου μία εβδομάδα προπονήσεις στις Σέρρες, αλλά χρειάζεται παραπάνω δουλειά», τόνισε και κατέληξε αναφερόμενος στην… υποδοχή που του έκαναν οι νέοι του συμπαίκτες:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Με υποδέχθηκαν πολύ ζεστά. Έχω και φίλους εδώ και θα μπω γρήγορα στο κλίμα της ομάδας. Σίγουρα θέλω μια πίστωση χρόνου. Από το πρώτο λεπτό που θα μπω στην ομάδα, όμως, θα προσπαθήσω για το καλύτερο», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr