Συνάντηση θα έχουν μέσα στη μέρα ο Δημήτρης Γόντικας με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και τον Γιάννη Σαμαρά, με βασικό θέμα συζήτησης τα μεταγραφικά, αλλά και την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας ενόψει των αγώνων με την Οντένσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τους Βιτόλο, Τοτσέ και Κουίνσι Οβούσου, ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει σε μία ή ακόμα και δύο μεταγραφές!

Σημαντική η πιθανότητα να αποκτήσουν οι «πράσινοι» και τον Ζεκά και τον Κάστρο, τους οποίους θέλει ο Φερέιρα.

Στη σημερινή συνάντηση αναμένεται να ληφθεί οριστική απόφαση (σίγουρα) για τον πρώτο. Αν ο Πορτογάλος τεχνικός του «τριφυλλιού» ζητήσει να αποκτηθεί άμεσα ο παίκτης, ο Παναθηναϊκός θα αρχίσει -αύριο κιόλας- διαπραγματεύσεις με τη Βιτόρια!

Αν πάλι ο Φερέιρα πει ότι δεν έχει πρόβλημα να περιμένει, ίσως οι «πράσινοι» πάνε… πιο πίσω τις διαπραγματεύσεις -προκειμένου να πέσει και η τιμή τού Ζεκά.

Η Βιτόρια θέλει 500.000 ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη, ο οποίος (με τη σειρά του) θέλει 250.000 ευρώ το χρόνο.

Κι εκτός αυτού, η πορτογαλική ομάδα έχει πρόεδρο που είναι πολύ σκληρός διαπραγματευτής…

Σε ό,τι αφορά το θέμα του Κάστρο, είναι πιθανό ο Παναθηναϊκός να προχωρήσει στο δανεισμό του από την Πόρτο. Το μήνυμα του παίκτη στον Φερέιρα, άλλωστε, είναι ξεκάθαρο: «Έρχομαι αν τα βρείτε με την Πόρτο», του είπε.

Ουσιαστικά, δηλαδή, υπάρχει συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή!

Ωστόσο, για να προχωρήσει η περίπτωσή του και να αποκτηθεί, ξέχωρα από τον παράγοντα… Πόρτο, θα πρέπει από το «τριφύλλι» να φύγει ο Πλεσί ή ο Μπουμσόνγκ -για να εξοικονομηθούν τα χρήματά του.

Από εκεί και πέρα, θα γίνει και μία συζήτηση για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα και πώς πηγαίνει η προετοιμασία ενόψει των κρίσιμων παιχνιδιών με την Οντένσε. Ματς, τα οποία εάν πάνε καλά, μπορούν να φέρουν λεφτά στα ταμεία του συλλόγου και ως εκ τούτου, να ικανοποιηθεί και ο Φερέιρα που ενδεχομένως να ζητήσει κι άλλους ποδοσφαιριστές για το ρόστερ που θα προπονεί.

Πηγή: sport-fm.gr