Προς ναυάγιο οδηγούνται οι συζητήσεις της διοίκησης του Πανιωνίου με τους Κύπριους υποψηφίους επενδυτές. Σύμφωνα με το «Goal», οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση της πλειοψηφίας των μετοχών της ΠΑΕ έστειλαν χθες επιστολή όπου αναφέρουν πως δεν αποδέχονται τον όρο που τέθηκε από τους «κυανέρυθρους» για άνοιγμα ενός κοινού λογαριασμού όπου θα έμπαιναν από κοινού 600.000 ευρώ ως εγγύηση για τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων και απόδειξη των… ειλικρινών προθέσεών τους για το σύλλογο.

Στη νέα τους επιστολή, οι Κύπριοι ζητούν να εξουσιοδοτηθεί από τη ΓΣ της ΠΑΕ μία επιτροπή υπό τον Γεράσιμο Βεντούρη για να συντάξει ένα συμφωνητικό μαζί τους για τους όρους της συνεργασίας. Παράλληλα ζητούν να γίνει οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος στην ΠΑΕ, να συνταχθεί ένα πενταετές πλάνο ανάπτυξης της ΠΑΕ και να ανασυγκροτηθεί το ΔΣ του συλλόγου.

Η μη αποδοχή των όρων της διοίκησης της ΠΑΕ, σε συνδυασμό με τις νέες απαιτήσεις των Κυπρίων και τις δεδομένες αμφιβολίες των μελών της ΓΣ για τις προθέσεις τους, οδηγούν υπό τις παρούσες συνθήκες σε αδιέξοδο την υπόθεση.

Πηγή: sport-fm.gr