Πραγματικά αδυνατώ να το πιστέψω. Αλλά εδώ αποτελεί κοινό μυστικό στον Ολυμπιακό, ότι στη διοίκηση δεν ήξεραν ότι ο μάνατζερ του Κοστάντσο θα ζητούσε προμήθεια μαμούθ ύψους 1,2 εκ. ευρώ. Και ότι το έμαθαν χθες, που ήρθαν εδώ οι ατζέντηδες. Δηλαδή, είναι δυνατόν ο Μαθία να μην γνώριζε κάτι που έγραφαν εδώ και τρεις εβδομάδες οι εφημερίδες, στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού; Κι αφού, λογικά, το ήξερε, γιατί δεν ενημέρωσε τη διοίκηση;

Δεν ξέρω, αλλά σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις θυμάμαι τον Κόκκαλη-που δεν ήθελε ούτε να ακούει για τεχνικούς διευθυντές. Τόσα χρόνια πρόεδρος κι όλοι του έλεγαν να πάρει τον Καρεμπέ, τον άλφα ή, τον βήτα, αλλά ο Κόκκαλης ποτέ δεν άκουσε κανένα και δεν έφερε τεχνικό διευθυντή. Μόνο τη σεζόν που είχε δώσει τα κλειδιά του συλλόγου στον Πέτρο, είχε προσληφθεί ο Ίβιτς. Ποτέ άλλοτε ο Ολυμπιακός δεν είχε τεχνικό διευθυντή.

Πήρε τώρα την απόφαση ο Μαρινάκης με τον Μαθία, αλλά νομίζω ότι πρέπει να συνυπολογίσουμε κάτι. Ο Ισπανός στη Λίβερπουλ δεν είχε δουλέψει ως τεχνικός διευθυντής. Τσιφ σκάουτερ ήταν. Τουλάχιστον από πλευράς τίτλου.

Τέλος πάντων, εγώ αυτό που περιμένω από ένα τεχνικό διευθυντή είναι να φέρει καλούς ελεύθερους παίκτες και κανένα Τουρέ, κανένα Μιραλάς, κανένα Γκαλέτι, στα λεφτά που ο Ολυμπιακός πήρε τον Τουρέ, τον Μιραλάς, τον Γκαλέτι…Δηλαδή, όχι λίγα, αλλά όχι και να ματώσει υπερβολικά.

Πηγή: sport-fm.gr