Μέσα στη μέρα, ο Γεράσιμος Βεντούρης θα έχει (νέο) ραντεβού με την πλευρά των Κύπριων επενδυτών -που δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν για πολύ…- προκειμένου να σιγουρευτεί για τις προθέσεις τους και εν συνεχεία, αναμένεται να τα ξαναπεί με τον Τάκη Λεμονή, το θέμα του οποίου παραμένει ρευστό…

Αναφορικά με το… πρώτο ραντεβού, κανονικά ήταν να γίνει χθες, αλλά «λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων», πήρε μετάθεση για σήμερα.

Οι τρεις επιχειρηματίες -δύο Κύπριοι κι ένας Έλληνας- θέλουν να ξεκαθαρίσουν όλα στη σημερινή συνάντηση κι αυτό γιατί ο εκπρόσωπός τους -την ερχόμενη Δευτέρα- φεύγει για μία εβδομάδα στο εξωτερικό.

Εξάλλου, ο κ. Βεντούρης μίλησε στη SportDay για το θέμα: «Δεν μπορώ να κάνω καμία εκτίμηση, γιατί πρώτα πρέπει να μιλήσω. Το σίγουρο είναι ότι σε αγνώστους, δεν πρόκειται να δοθεί η ομάδα. Δεν μπορώ να κάνω γενική συνέλευση και να πω στον κόσμο πως δεν ξέρουμε ποιοι είναι οι αγοραστές».

Σε ό, τι έχει να κάνει με το (μείζον) ζήτημα του Τάκη Λεμονή, ο κόουτς του Πανιωνίου τηρεί στάση αναμονής, περιμένοντας να μάθει -και να τις ακούσει από τον Γεράσιμο Βεντούρη- τις εξελίξεις…

Πηγή: sport-fm.gr