Προβάδισμα στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Νταβίντ Πισάρο δίνει ο ιταλικός Τύπος. Ο Χιλιανός μέσος δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της Ρόμα για την επόμενη σεζόν και φέρεται να βρίσκεται στη μαύρη λίστα.

Οι λόγοι; Αφενός υπάρχει δυσαρέσκεια για τη στάση απέναντι στον προπονητή του στη διάρκεια της σεζόν και αφετέρου οι «τζιαλορόσι» θα αγωνίζονται του χρόνου με 4-3-3 έχοντας έναν αμυντικό χαφ, τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι και δύο χαφ μπροστά του, στα χαρακτηριστικά των οποίων δεν ανταποκρίνεται ο 32χρονος άσος. Έτσι αναζητείται ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Η «La Repubblica» αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έχει ήδη κινηθεί για την απόκτηση του Νταβίντ Πισάρο και «… πλέον περιμένει ένα σημάδι αφού το κασέ του παίκτη αγγίζει τα δύο εκατ. ευρώ το χρόνο μαζί με τα μπόνους».

Με υπομονή…

Στον Ολυμπιακό δεν κρύβουν το ενδιαφέρον τους για τον Νταβίντ Πισάρο, ενώ δεδομένο είναι το ενδιαφέρον για τους γκολκίπερ Φράνκο Κοστάντσο και Ελντίν Γιακούποβιτς. Όμως δεν υπάρχει βιασύνη για να ολοκληρωθούν μεταγραφικές κινήσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την πολυτέλεια να ξεκινούν τις επίσημες υποχρεώσεις τους στα τέλη Αυγούστου και διαθέτουν άπλετο χρόνο για να κάνουν έρευνα αγοράς, τις κατάλληλες επιλογές και τα απαιτούμενα… παζάρια για τις συμφωνίες τους. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ζητήσει να έχει συμπληρωμένο ρόστερ στην προετοιμασία της ομάδας, συνεπώς υπάρχει περιθώριο μέχρι τον Ιούλιο για αυτό.

Πηγή: sport-fm.gr