H γερμανική ομάδα του Αννόβερο φαίνεται αποφασισμένη να προσθέσει στο δυναμικό της τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Σαλπιγγίδη, και ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στο Δικέφαλο του Βορρά.  Ωστόσο, οι προθέσεις του Έλληνα διεθνή ακόμη παραμένουν άγνωστες, ενώ η διοίκηση του συλλόγου κρατά στάση αναμονής.

Ειδικότερα, μάνατζερ που ασχολείται εδώ και καιρό με την συγκεκριμένη υπόθεση έχει ενημερώσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για το έντονο ενδιαφέρον της Γερμανικής ομάδας, η οποία έχει αποφασίσει να κάνει επίσημη πρόταση στον Δικέφαλο για τον Έλληνα διεθνή επιθετικό.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αθλητικός διευθυντής του Αννόβερο, Γιόρκ Σμάτκε, και ο προπονητής της ομάδας, Μίρκο Σλόμκα, έχουν ανάψει το «πράσινο φως» για να προχωρήσει η διαδικασία και να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ.

Η πρόταση που φέρεται να είναι έτοιμοι να καταθέσουν οι Γερμανοί για την απόκτηση του 31χρονου ποδοσφαιριστή θα είναι έως 1.5 εκ. ευρώ. Παρά ταύτα, η διοίκηση του ΠΑΟΚ κρατά κλειστά τα χαρτιά της στο συγκεκριμένο θέμα έως ότου έχουν γραπτώς την επίσημη πρόταση στα χέρια τους, ενώ άγνωστο είναι αν ο «Σάλπι» δεχθεί να μετακομίσει στη Γερμανία, αφού το προηγούμενο καλοκαίρι απέρριψε αρκετές συμφέρουσες προτάσεις προκειμένου να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

πηγή: gazzetta