Να εξαντληθούν τα περιθώρια προκειμένου να μην υπάρξει πώληση του Τζιμπρίλ Σισέ ζήτησαν οι εκπρόσωποι του πιο μαζικού και σκληροπυρηνικού «κομματιού» των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού, του «Ενιαίου Φορέα», στη χθεσινή συνάντηση που είχαν με τον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο της «πράσινης » ΠΑΕ, Δημήτρη Γόντικα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Goal news οι συζητήσεις έγιναν επί παντός επιστητού και οι εκπρόσωποι του «Φορέα» ήταν σαφείς όταν έπεσε στο τραπέζι το… αδιέξοδο των πωλήσεων: «Καταλαβαίνουμε ότι από τη στιγμή που δεν βάζουν χρήματα οι μέτοχοι εσύ είσαι αναγκασμένος να κάνεις πωλήσεις. Αλλά θα πρέπει να κάνεις μια αξιολόγηση. Τον Τισέ για παράδειγμα δεν πρέπει με τίποτα να τον πουλήσετε…» ήταν μέσες άκρες τα λόγια των οπαδών που άκουσαν τον Γόντικα να λέει «Θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Ξέρετε ότι δεν έχουμε πολλούς παίκτες με αγοραστική αξία. Ο Σισέ, ο Λέτο, ο Νίνης, ο Μπουμσόνγκ, ο Τζορβάς… Εμένα ο στόχος μου είναι να μαζέψω 17 εκατ. ευρώ μέσω των πωλήσεων , να βάλω τα 12 εκατ. να καλύψουμε έξοδα της ΠΑΕ και τα 5 εκατ. για μεταγραφές. Είμαι υποχρεωμένος να κάνω το πλάνο μου με τα έξοδα της ομάδας στο Γιουρόπα Λιγκ και αν έρθει το Τσάμπιονς Λίγκ θα είναι ιδανικό. Το οικονομικό πρόβλημα είναι μεγάλο. Έχουμε μόνο 256.000 ευρώ του Πολέμη για την αύξηση και δεν μπορούμε να βγούμε εάν δεν υπάρξουν πωλήσεις. Δεν μπορώ να βρω άλλον τρόπο.

Οι οπαδοί απάντησαν ότι «κανονικά δε υθα πρέπει να μιλάμε καν γι αυτό όταν υπάρχουν τέσσερις ισχυροί άνθρωποι που θα μπορούσαν να βάλουν λεφτά και να λύσουν το θέμα. Είναι κρίμα να έχουμε μια τόσο καλή ομάδα με αυτή τη δυναμική και να λέμε πως θα πουλήσουμε παίκτες για να μην έχουμε πρόβλημα… Από τη στιγμή όμως που δεν δείχνει κανείς διάθεση να βάλει λεφτά καταλαβαίνουμε πως και εσύ πρέπει να κάνεις κάτι για να τρέξεις την ομάδα. Θέσε όμως προτεραιότητες στους ποιους θα πουλήσεις. Δεν μπορεί να είναι ένας από αυτούς ο Σισέ.»

Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση για το θέμα του τεχνικού διευθυντή , που βγήκε προς τα έξω ότι ο Γόντικας είπε πως έχει ήδη κλείσει τον «αντί- Φρέιτας».

Έχουμε κάποιες επιλογές και είμαστε κοντά στην επιλογή μας, αλλά δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο» είπε στους οπαδούς και συνέχισε : «Εάν είναι ξένος, θα βάλουμε έναν Έλληνα δίπλα του σαν γενικό αρχηγό, εάν είναι Έλληνας θα πρέπει να κάνει και τις δύο δουλειές.»

Η συζήτησε έληξε με το Γόντικα να διαβεβαιώνει πως δουλεύουν 24 ώρες το 24ωρο για να είναι έτοιμοι για κάθε σενάριο προσθέτοντας πως στόχος τους είναι να αγοράσουν φθηνά παίκτες με αξία.