Στον Ολυμπιακό δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να επανεντάξουν τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο στο δυναμικό τους. Ο 35χρονος τερματοφύλακας αποχωρεί από τον Ηρακλή και δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να επιστρέψει στο λιμάνι μετά από επτά χρόνια απουσίας.

«Δεν έχω καμία επαφή. Όμως η ομάδα της καρδιάς μου είναι ο Ολυμπιακός και δεν το κρύβω. Έχω όνειρο να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό», δήλωσε στο περιθώριο της εκδήλωσης για τους κορυφαίους της χρονιάς στη Σούπερ Λίγκα, στέλνοντας ίσως και ένα μήνυμα προς τους ανθρώπους των «ερυθρολεύκων».

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, που αναμένεται να κινηθούν για έναν ή δύο γκολκίπερ, βρίσκονται σε σκέψεις για την περίπτωση του «Ελέ». Οι βασικότερες αμφιβολίες τους έχουν να κάνουν με την ηλικία του, αλλά και με τους τραυματισμούς που είχε (στη μέση) χάνοντας αρκετά παιχνίδια του Ηρακλή την τρέχουσα περίοδο. Πάντως δεν αμφιβάλουν για την αξία του και φυσικά για την αγάπη του για τον Ολυμπιακό.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν κρύβει πως θα ήθελε η μία θέση του τερματοφύλακα την επόμενη σεζόν να κατέχει ο Ούρκο Πάρντο, ωστόσο η υπόθεση της ανανέωσης συμβολαίου του Βελγοϊσπανού δεν εξελίσσεται καλά και τις τελευταίες ώρες φαντάζει περισσότερο πιθανό να αποχωρήσει. Αν αυτό συμβεί, ο Ολυμπιακός δεδομένα θα κινηθεί για δύο γκολκίπερ, έναν για βασικό και τη δεύτερη θέση ίσως πάρει ο Ελευθερόπουλος, προκειμένου να μην «καεί», αλλά να πάρει κάποιες ευκαιρίες και ο Μπάλας Μέγερι.

Πηγή: sportfm.gr