Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Χιράμ Μιέρ, σύμφωνα με την «Diario» του Μεξικού. Ο αμυντικός την Μοντερέι, τον οποίο παρακολουθούν πολλοί και μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, παρομοιάζεται με τον Ράφαελ Μαρκές από τους συμπατριώτες του, οι οποίοι επισημαίνουν ότι θα κάνει παρόμοια καριέρα με τον πρώην σέντερ μπακ της Μπαρτσελόνα.

«Οι πληροφορίες μας θέλουν αρκετούς σκάουτερ ευρωπαϊκών κλαμπ να βρίσκονται στο Μεξικό για να παρακολουθήσουν τον νεαρό αμυντικό της Μοντερέι» ανέφερε το μεξικανικό δημοσίευμα, συμπληρώνοντας: «Μάλιστα θα τον παρακολουθήσουν σε σημαντικά παιχνίδια όπως τα ημιτελικά με την Κρουζ Αζούλ για το Τσάμπιονς Λιγκ CONCACAF».

Ο 21χρονος αμυντικός βρίσκεται στις λίστες των Αϊντχόφεν, Τβέντε και Άγιαξ από την Ολλανδία, τις Τότεναμ και Άρσεναλ από Αγγλία, τις Βιγιαρεάλ και Βαλένθια από την Ισπανία και τον Ολυμπιακό από την Ελλάδα τόνιζαν οι Μεξικανοί στο ρεπορτάζ, υπογραμμίζοντας πως «ο Μιέρ είναι ένας παίκτης με τεράστιο μέλλον και έχει την ποιότητα να κάνει την καριέρα του Ράφα Μάρκες στην Ευρώπη. Έχει μόλις ένα χρόνο που έχει ντεμπουτάρει στη Μοντερέι και με τον τρόπο που παίζει δείχνει να είναι πολύ περισσότερα χρόνια στην ομάδα. Παίζει με σιγουριά και είναι γρήγορος. Όταν πρέπει να σταματήσει τον αντίπαλο, το κάνει και όταν κλέβει την μπάλα, έχει την ικανότητα να βγάζει την ομάδα του μπροστά. Πρέπει να βελτιωθεί στις τοποθετήσεις του και να διαβάζει το παιχνίδι. Έχει τα πάντα ώστε να πάει σε μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο και να διακριθεί».

Πηγή: sport-fm.gr