Στην απουσία του Θοδωρή Παπαλουκά (υπέστη διάστρεμμα) από την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για την 20ή αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών, στάθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ο Σέρβος κόουτς, επίσης, τόνισε πως πρόκειται για μια σημαντική περίοδο ενόψει των αναμετρήσεων με τη Σιένα για τα προημιτελικά και η ομάδα του πρέπει να κάνει ένα καλό παιχνίδι.

«Είναι σημαντική αυτή η περίοδος για μας γιατί είναι πριν τα πλέι οφ της Euroleague. Αυτός είναι ένας παραπάνω λόγος για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Εκτιμάμε τον ΠΑΟΚ ο οποίος στην έδρα του παίζει πολύ διαφορετικά», είπε ο «Ντούντα» και πρόσθεσε: «Σ’ αυτά τα παιχνίδια χρειάζεται να έχεις τον απόλυτο έλεγχο και η απουσία του Παπαλουκά είναι σημαντική. Ο Θοδωρής χτύπησε χθες και σήμερα δεν ήταν σε θέση να προπονηθεί οπότε δεν θα μας βοηθήσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του φόργουορντ της ομάδας, Κώστα Παπανικολάου: «Για μας δεν υπάρχει αδιάφορο και εύκολο παιχνίδι γιατί θέλουμε μέσα από τους αγώνες αυτούς να γινόμαστε καλύτεροι και να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Ο ΠΑΟΚ παίζει διαφορετικά στην έδρα του κι έχει μια συνέπεια. Αν δεν είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, θα έχουμε πρόβλημα και δεν θέλουμε να συμβεί κάτι τέτοιο».

Πηγή: sport-fm.gr