Συνάντηση με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ και τον τεχνικό της ομάδας, Ζεσουάλδο Φερέιρα, είχε ο Δημήτρης Γόντικας. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του «τριφυλλιού» με αφορμή τα τελευταία αποτελέσματα, έκρουσε τον «κώδωνα» κινδύνου και ζήτησε να αλλάξει άμεσα η εικόνα της ομάδας.

«Εδώ και τώρα ΔΣ», θέλει ο Γιάννης Βρδινογιάννης.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να αισθάνεται ηθικός νικητής του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη», όμως φαίνεται πως πολλοί από τους παίκτες του έχουν μείνει εκεί. Οι εμφανίσεις της ομάδας στα δύο παιχνίδια που ακολούθησαν με Ατρόμητο και Λάρισα ήταν απογοητευτικές με αποτέλεσμα, όχι μόνο να χαλάει η εικόνα της ομάδας, αλλά και να φαίνεται πως… βαράει διάλυση.

Ο Δημήτρης Γόντικας μετέβη στην Παιανία θέλοντας να φέρει παίκτες και τεχνική ηγεσία προ των ευθυνών τους και για αυτό συζήτησε με τον αρχηγό της ομάδας και τον προπονητή, μεταφέροντας τη δυσαρέσκεια που υπάρχει.

«Αλλάξτε εικόνα, έχουμε ακόμη πέντε ματς και ακολουθούν τα πλέι οφ. Δεν είναι δυνατό να εμφανιζόμαστε έτσι. Δεν μας αρμόζει τέτοια εικόνα, αλλά ούτε και στην προσπάθεια που κάναμε μέχρι το ντέρμπι. Πρέπει να ανασυνταχθούμε άμεσα ώστε να βγάλουμε την ομάδα στο Champions League», τους είπε ο προεδρεύων αντιπρόεδρος, που θα πρέπει να βρει τρόπους ώστε οι ποδοσφαιριστές να έχουν κίνητρο στα παιχνίδια που ακολουθούν.

Πηγή: sportfm.gr