Την προσοχή ορισμένων παικτών του θέλει να επιστήσει ενόψει της συνέχειας ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θα έχει τετ α τετ με τον Σωτήρη Νίνη σήμερα, για να του μιλήσει για το γεγονός ότι γκρίνιαζε κατά τη διάρκεια της αντικατάστασής του από τον Στέργο Μαρίνο στον αγώνα κόντρα στη Λάρισα.

Συνομιλία θα έχει ο Πορτογάλος προπονητής και με τον Σίντνεϊ Γκοβού, ο οποίος κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια όταν έγινε αλλαγή, αν και τονίζεται ότι ο Γάλλος είχε πάρει άδεια από τον πάγκο.

Επίσης ο Φερέιρα θα συνομιλήσει με τον Τζιμπρίλ Σισέ, αφού ο αρχηγός των «πρασίνων» δεν αποδίδει στα τελευταία ματς ανάλογα με την αξία του. Ο Γάλλος επιθετικός έχει χάσει την διάθεσή του στα μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, κάτι που είναι φυσικό αφού εκεί χάθηκε ο τίτλος οριστικά και μάλιστα με τρόπο που δεν άξιζε στον Παναθηναϊκό, δέχθηκε ρατσιστική και σωματική επίθεση, με αποτέλεσμα όλα αυτά τον έχουν κάνει να έχει το μυαλό του στο πώς θα φύγει περισσότερο, παρά στο να παλέψει μέσα στο γήπεδο.

Ωστόσο, ο Σισέ είναι ο ηγέτης της ομάδας έχει κανείς άλλες προσδοκίες από αυτόν, όπως να μένει ανεπηρέαστος από εξωγηπεδικές καταστάσεις και να οδηγεί τους συμπαίκτες του στον αγωνιστικό χώρο.

Πηγή: sport-fm.gr