Έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες του έκανε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στο ημίχρονο του αγώνα με τη Λάρισα. Ο πορτογάλος τεχνικός ήταν ενοχλημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο πρώτο μέρος, και από την έλλειψη συγκέντρωσης που είχαν.

«Τι είναι αυτά που κάνετε. Δεν παίζετε συγκεντρωμένα. Έχουμε κάνει πάρα πολλά λάθη τα οποία είναι παιδικά. Πρέπει να συνέλθουμε και να κυνηγήσουμε το ματς μέχρι τέλους. Να βελτιωθούμε για να φτάσουμε στην ανατροπή. Δεν είναι αυτή εικόνα που έχουμε», τόνισε.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα εμφανίζεται προβληματισμένος όχι τόσο από τις ήττες όσο από την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης που υπάρχει στην ομάδα μετά από όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αύριο οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στις προπονήσεις και δεν αποκλείεται ο Πορτογάλος τεχνικός να αρχίσει την επιχείρηση ανασυγκρότηση. Ενδεχομένως να μιλήσει στους παίκτες του με σκοπό να τους αφυπνίσει ενόψει των αγωνιστικών που απομένουν μέχρι τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και –φυσικά- των πλέι-οφ.

Αρχίζουν τα ραντεβού

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα ο Δημήτρης Γόντικας θα αρχίσει να εστιάζει στα αγωνιστικά και μη θέματα της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Στόχος του είναι να επιχειρήσει να συναντηθεί και με τους μετόχους της ΠΑΕ για να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις τους ενόψει καλοκαιριού και της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.

Πηγή: sport-fm.gr