Δεν ξέρει τι να πρωτοσκεφτεί ο Χάρι Ρέντναπ, ο οποίος από τη μια έχει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Τότεναμ και από την άλλη έχει να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορούμενου, λόγω φοροδιαφυγής τον ερχόμενο Ιούλιο. Ωστόσο, ο τεχνικός των «σπιρουνιών» είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένος από την έκταση που έχει πάρει το εν λόγω γεγονός.

«Εάν δεν ήμουν εγώ δεν θα συνέβαινε τίποτα. Δεν είμαι παιδεραστής, ούτε ληστής, δεν έχω κάνει κάτι κακό. Έχω πληγωθεί από αυτό, και έχει πληγωθεί και η γυναίκα μου και η οικογένεια μου. Αν είχα κάνει κάτι κακό, εγώ θα ήμουν ο πρώτος που θα σήκωνα τα χέρια μου και θα έλεγα “εντάξει” », τόνισε ο Ρέντναπ, ο οποίος πρόσθεσε,

«Απλά θέλω να τελειώσει αυτό και να προχωρήσουμε. Είναι δύσκολο να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου, αλλά τα καταφέρνω», συμπλήρωσε.

Η υπόθεση της φοροδιαφυγής έχει αφετηρία το 2002, ενώ συνεχίστηκε και το 2007. Στο εν λόγω διάστημα ο Ρέντναπ κάθισε στον πάγκο της Πόρτσμουθ δύο φόρες και κατηγορείται πως μαζί με τον τότε πρόεδρο, Μίλαν Μάνταριτς, δεν πλήρωναν τις ασφαλιστικές εισφορές.

Πηγή: sport-fm.gr