Στις υπηρεσίες του Αριέλ Ιμπαγάσα μπορεί να υπολογίζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε εν όψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη την Κυριακή, στο άδειο λόγω τιμωρίας Καραϊσκάκη. Εκτός αποστολής οι τιμωρημένοι Τοροσίδης, Ριέρα αλλά και ο Ραούλ Μπράβο που συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας του.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν χωρίς απρόοπτο την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τους Κρητικούς και μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου, ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή της ομάδας.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και έτσι συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή. Εκτός αυτής έμειναν οι δύο τιμωρημένοι, Βασίλης Τοροσίδης και Άλμπερτ Ριέρα αλλά και ο Ραούλ Μπράβο που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αποστολή επιστρέφει μετά από αρκετές αγωνιστικές ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ουρτάδο, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ, Φουστέρ, Ντουντού, Ζαϊρί, Φετφατζίδης, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζιμπούρ.