Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που τον ήθελαν να βρίσκεται στην Αθήνα για να συζητήσει με τον Ολυμπιακό για την ανανέωση του συμβολαίου του Κέβιν Μιραλάς προέβη, με δηλώσεις του στη Sportday, ο Κριστόφ Ενροτό. Ο μάνατζερ του Βέλγου επιθετικού, ωστόσο, τόνισε ότι υπήρξε τηλεφωνική επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και πως θα βρίσκεται στη χώρα μας στις 15 του μηνός για να «κλείσει» το θέμα.

«Όχι, δεν είμαι στην Αθήνα. Δεν ήρθα στην Αθήνα, γιατί να σας πω ψέματα» ήταν η απάντηση του εκπροσώπου του φορ των «ερυθρολεύκων», ο οποίος πρόσθεσε: «Δεν υπήρξε ποτέ καμία συνάντηση, θα γίνει στις 15 Μαρτίου». Ερωτηθείς για τον αν υπήρξε κάποια επικοινωνία με την πλευρά της ομάδας, αποκρίθηκε: «Μίλησα τηλεφωνικά με τον κ. Μαρινάκη και είπαμε να συναντηθούμε στα μέσα Μαρτίου. Οι σχέσεις μας είναι καλές και πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο».

Οι διαπραγματεύσεις θα καταλήξουν σε «γάμο», όπως όλα δείχνουν, αφού η προσφορά του Ολυμπιακού θα κυμανθεί στο 1,4 με 1.5 εκατομμύριο ευρώ, ποσό που ικανοποιεί τον παίκτη και είναι μεγαλύτερο από το 1.1. εκατ. ευρώ που είχε αρχικά συμφωνηθεί. Αναφορικά με το θέμα της ρήτρας αποδέσμευσης των 4.2 εκατομμυρίων ευρώ, πολύ δύσκολα δεν θα υπάρχει στο συμβόλαιο, αν και αναμένεται να συζητήσουν οι δύο πλευρές επί του θέματος στη συνάντησή τους.

Πηγή: sport-fm.gr