Η διοικούσα επιτροπή του Παναθηναϊκού «τρέχει» όλα τα ζητήματα της ομάδας όπως μπορεί. Επιθυμία των τεσσάρων ανδρών, είναι να γίνουν όλα σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχουν συμφωνήσει για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Πρώτο μέλημα είναι να γίνει σύντομα ένα Δ.Σ. στο οποίο θα πρέπει οι μέτοχοι να ανοίξουν τα χαρτιά τους και να ξεκαθαρίσουν ποιος θέλει να συμμετέχει ενεργά στην ΠΑΕ.

Μετά το επικείμενο Διοικητικό Συμβούλιο που θα αναλυθούν και καθοριστούν τα οικονομικά δεδομένα της επόμενης χρονιάς, θα μπορεί ο Παναθηναϊκός να προχωρήσει και στα υπόλοιπα επίπεδα.

Καταρχάς, θα βρεθεί ο επόμενος τεχνικός διευθυντής αφού μετά τις παραιτήσεις των Αντωνίου και Φρέιτας το «τριφύλλι» εκεί είναι λειψό. Από εκεί και έπειτα, θα πρέπει ο τεχνικός διευθυντής να δουλέψει με το προκαθορισμένο μπάτζετ που θα οριστεί από το Δ.Σ. που θα προηγηθεί. Να ξεκαθαρίσει το θέμα παραμονής ή όχι με τον προπονητή (αν και φαίνεται πως δεν θα υπάρξει ζήτημα) και να αποφασίσουν για το ρόστερ της ομάδας και τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Αν και είναι δεδομένο πως μετά την απώλεια του πρωταθλήματος, η οικονομική πολιτική θα είναι σφιχτή. Εκτός εάν κάποιος εκ των μετόχων κάνει την έκπληξη και «βγει» μπροστά… Στις μέρες που διανύουμε βέβαια κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο.

Και δεδομένης της πολιτικής που θα ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός, το μόνο που μπορεί να φανεί ευεργετικό σε τέτοιες περιστάσεις, είναι η ταχύτητα στις αποφάσεις. Αυτό το ξέρουν πολύ καλά στη διοικούσα επιτροπή για αυτό και θέλουν να γίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το Δ.Σ. Επειδή όπως η ιστορία έχει διδάξει, μπορεί να χρειαστεί πάνω από ένα συμβούλιο για να βρούνε το δρόμο που πρέπει οι μέτοχοι.

Πηγή: sportfm.gr