Ο άνθρωπος που στέλνει την ΑΕΛ με το ενάμιση πόδι στη Football League έχει όνομα και λέγεται Μάριο Μπρέσκα.

O δήμιος των «βυσσινί» κατάφερε μέσα σε τρία λεπτά (60’, 63’) να ελαχιστοποιήσει τις ελπίδες που διατηρούσε η ΑΕΛ για να παραμμείνει στην Σούπερ Λίγκα και την έστειλε αγκαζέ με τον Πανσερραϊκό, στα φαβορί για την… πτώση.

Ο Μετίν μείωσε με πέναλτι στο 75’ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι, για άλλη μία φορά φέτος, ήρθαν αντιμέτωποι με ένα λάθος από τη διαιτησία.

Οι «βυσσινί» διαμαρτύρονται για το πρώτο γκολ του Μπρέσκα, ο οποίος ήταν εκτεθειμένος όταν άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης, αλλά και για μία φάση στο πρώτο ημίχρονο κατά την οποία υπάρχει επαφή μεταξύ του Τσιμπάμπα και του Ντολεζάι εντός περιοχής. Βέβαια, παράπονα έχουν και οι φιλοξενούμενοι, καθώς στο 45’ δεν μέτρησε «καθαρό» γκολ του Ούμπιντες.

Τραγική η εικόνα του Αμπουμπακάρι, ο οποίος έκλαιγε με λυγμούς και ζητούσε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του, όταν από δικό του λάθος προήλθε το δεύτερο γκολ των «ερυθρόλευκων». Επίσης, το πλάνο στον Σάκη Τσιώλη κατά τη λήξη του ματς, ο οποίος αντί να πανηγυρίζει καθόταν σκεπτικός στον πάγκο του, ήταν μία εικόνα… χίλιες (και βάλε) λέξεις!

Πηγή: sport-fm.gr