Τι και αν διανύει μια από τις πιο απογοητευτικές σεζόν του; Ο Φρανκ Λάμπαρντ παίρνει δύναμη από το περιβραχιόνιο που του έδωσε ο Καπέλο και δηλώνει πως θέλει να αγωνίζεται για πολλά χρόνια ακόμη.

Ο 32χρονος μέσος θα είναι ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας για πρώτη φορά στον αγώνα κόντρα στη Δανία (9/2) και όπως ο ίδιος δήλωσε δεν μπορεί να περιμένει να μπει στο γήπεδο, φορώντας το περιβραχιόνιο.

«Είναι μεγάλο πράγμα. Πέρασε αρκετός χρόνος για να έρθει αυτή η διάκριση. Έχω αγωνιστεί με πολλούς αρχηγούς και περίμενα υπομονετικά για τη δική μου κλήση. Είναι η μεγαλύτερη τιμή που μπορείς να δεχτείς να παίζεις για την εθνική ομάδα της χώρας σου και να είσαι και αρχηγός. Δεν μπορώ να περιμένω», δήλωσε ο Λάμπαρντ που πριν τρία χρόνια στον αγώνα κόντρα στην Αυστρία είχε πάρει μικρή γεύση… αρχηγού, αφού είχε πάρει το περιβραχιόνιο στο δεύτερο ημίχρονο.

Ωστόσο, ο μέσος της Τσέλσι, τόνισε πως θέλει να αφήσει πίσω του τη μακρά περίοδο των τραυματισμών και να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρό όσα περισσότερα χρόνια μπορεί.

«Οι μέθοδοι προπόνησης που χρησιμοποιούνται πλέον μπορούν να σε βοηθήσουν να αγωνίζεσαι μέχρι τα τριάντα σου. Έχω δει πολλούς παίκτες να το κάνουν αυτό. Ο Γκιγκς είναι 37 ετών, ο Ζόλα διένυσε την καλύτερή του σεζόν στα 37 του. Θέλω να κάνω και εγώ το ίδιο», πρόσθεσε ο Λάμπαρντ.

Πηγή: sport-fm.gr