Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται μία «ανάσα» από την απόκτηση του 31χρονου τερματοφύλακα, Μάρκους Πρελ, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης!

Ο Γερμανός γκολκίπερ, με παραπάνω από 200 συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα(!), βρίσκεται στην Ελλάδα από την Τρίτη (8/2) και δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο Τάκης Λεμονής, μετά την αποχώρηση του Τόμας Μπέλιτς -που κέρδισε την προσφυγή που κατέθεσε σε βάρος του Πανιωνίου- είχε μείνει με δύο τερματοφύλακες, τον Γιούργκεν Μάχο και τον Λεωνίδα Παναγόπουλο. Οπότε, η απόκτηση ενός ακόμη γκολκίπερ αποτελούσε επιτακτική ανάγκη.

Τώρα, το αν ο Πρελ θα είναι ο αναπληρωματικός γκολκίπερ ή ο 24χρονος Έλληνας, θα φανεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το βιογραφικό του Μάρκους Πρελ

Ο Μάρκους Πρελ γεννήθηκε στις 28 Αυγούστου του 1979 στο Ράινμπαχ της Γερμανίας. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Κολωνία, τη φανέλα της οποίας φόρεσε, από το 1998 μέχρι και το 2003 -όταν και μεταγράφηκε στην Άιντραχτ- 120 φορές. Την πρώτη του χρονιά στην ομάδα της Φρανκφούρτης είχε όλες κι όλες τρεις συμμετοχές, αλλά την επόμενη σεζόν (2004-’05) δεν… κουνήθηκε κάτω από τα γκολπόστ της γερμανικής ομάδας, πραγματοποιώντας 36 συμμετοχές σε Κύπελλο και πρωτάθλημα. Ένας τραυματισμός τον κράτησε εκτός για μεγάλο διάστημα την περίοδο 2005-’06, αλλά επέστρεψε… δριμύτερος.

Στο πρώτο μισό της σεζόν 2006-’07 κάνει «πράγματα και θαύματα» και «αναγκάζει» το περιοδικό «Κicker» να τον ανακηρύξει καλύτερο τερματοφύλακα του πρώτου μισού της Μπουντεσλίγκα! Ωστόσο και πάλι ένας τραυματισμός τον αφήνει εκτός… Την επόμενη περίοδο παίζει σε 25 ματς, ενώ στην τελευταία του «γεμάτη», σε 18, το 2008-’09. Κάπου εκεί… σταματούν οι συμμετοχές του ύψους 1,88 γκολκίπερ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος, τελικά, από τους «αετούς».

Σε ένα ματς της Άιντραχτ, ο Μάρκους Πρελ… προδομένος από την άμυνά του, διαρρηγνύει τα ιμάτιά του!

Πηγή: sport-fm