Οριστικό τέλος στα σενάρια αποχώρησής του από την Μάντσεστερ Σίτι αποφάσισε να βάλει ο Κάρλος Τέβες. «Κανείς δεν αγαπάει την φανέλα αυτής της ομάδας, περισσότερο από μένα», δήλωσε στο σάιτ του συλλόγου ο Αργεντινός επιθετικός.

Τους προηγούμενους μήνες το όνομά του βρισκόταν καθημερινά στο προσκήνιο. Και δεν ήταν για καλό. Το αίτημα μεταγραφής του και η εκπεφρασμένη επιθυμία του να επιστρέψει στην Αργεντινή, είχαν δημιουργήσει ποικίλες αντιδράσεις. Έμεινε, τα έδωσε όλα μέσα στο γήπεδο, συνέχισε να σκοράρει και όταν ήρθε η κατάλληλη για τον ίδιο στιγμή, βγήκε και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. «Ποτέ δεν ήθελα να φύγω. Ποτέ δεν ήθελα να κάνω κάτι που θα βλάψει την ομάδα, για τίποτα στον κόσμο», τόνισε ο Κάρλος Τέβες.

Μετά το χατ-τρικ που σημείωσε στη νίκη της ομάδας του επί της Γουέστ Μπρομ το Σάββατο, ο Αργεντινός επιθετικός αποφάσισε να βγάλει… από μέσα του όλα όσα σκεφτόταν. «Νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένας που να αγαπάει την φανέλα αυτής της ομάδας περισσότερο από μένα. Το δείχνω σε κάθε παιχνίδι, βγάζοντας τον καλύτερό μου εαυτό.

Δεν μιλάω πολύ συχνά στον Τύπο. Ότι έχω να πω, το λέω μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι μία χαρά εδώ και θέλω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα».

Πηγή: sport-fm.gr