Δεν πρόκειται να ξεχαστεί ο Τζορτζ Μπάντοκ ούτε από τους συμπαίκτες του, ούτε από τους οπαδούς της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για επτά χρόνια.

Η διακοπή των εθνικών πρωταθλημάτων για τη διεξαγωγή των παιχνιδιών του Nations League δεν έδωσε την ευκαιρία στους οπαδούς της Σέφιλντ να τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου Μπάλντοκ.

Οι οπαδοί της αγγλικής ομάδας στο πρώτο ματς της Σέφιλντ ταξίδεψαν στην έδρα της Λιντς Γιουνάιτεντ το Elland Road και είχαν μαζί τους ένα πανό με τον 31χρονο ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, στο πλάι της μορφής του Μπάλντοκ, υπάρχουν τόσο το έμβλημα της Γιουνάιτεντ, όσο και εκείνο της Εθνικής μας ομάδας.

Χειροκρότημα στη μνήμη του «Starman»

Συγκινητική ήταν η ατμόσφαιρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης των δύο ομάδων, καθώς πριν από τη σέντρα οι δύο ομάδες τίμησαν τη μνήμη του Μπάλντοκ. Σε όλο το γήπεδο υπήρχαν ελληνικές σημαίες, ενώ ακουγόταν από τους οπαδούς και των δύο ομάδων το σύνθημα που τραγουδούσαν για εκείνον οι οπαδοί της Σέφιλντ.

Οι εκπρόσωποι και των δύο συλλόγων, οι Αμπαντού και Ρόμπινσον, κατέθεσαν στεφάνια στο χορτάρι, αποτίοντας έτσι φόρο τιμής.