Έτοιμος να γίνει ο ιδιοκτήτης της Παρί FC, έχοντας και την υποστήριξη της Red Bull, είναι ο δισεκατομμυριούχος Μπερνάρ Αρνό, ο πιο πλούσιος Γάλλος, έχοντας ήδη αρχίσει διαπραγματεύσεις με τον νυν κάτοχο του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Εδώ και χρόνια το γαλλικό πρωτάθλημα έχει εξελιχθεί σε… παιχνιδάκι για την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία γιγαντώθηκε μετά την άφιξη των Αράβων ιδιοκτητών και ξοδεύει λεφτά που καμία άλλη γαλλική ομάδα δεν μπορεί να δώσει. Αυτό, όμως, σιγά-σιγά θα αλλάξει, αφού θα αποκτήσει αντίπαλο και μάλιστα… στην ίδια της την πόλη.

Όπως έγινε γνωστό και επισήμως πλέον, ο δισεκατομμυριούχος Μπερνάρ Αρνό, έχοντας και την υποστήριξη της Red Bull, είναι σε διαπραγματεύσεις με τον ιδιοκτήτη της Παρί FC προκειμένου να αγοράσει τις μετοχές και να βάλει μπρος το φιλόδοξο πλάνο του για την ομάδα.

Η Παρί FC, η οποία ιδρύθηκε το 1969, είναι στην 1η θέση της Ligue 2 και αναμένεται να βάλει δύσκολα στην Παρί Σεν Ζερμέν τα επόμενα χρόνια, έχοντας ως μεγαλομέτοχο τον πιο πλούσιο Γάλλο, τον Μπερνάρ Αρνό με περιουσία που πλησιάζει στα 170 δισ. δολάρια.