Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (6/10) τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και η Θύρα 7 καλεί σε συγκέντρωση έξω από το προπονητικό κέντρο του Ρέντη πριν την αναχώρηση της ομάδας για το ΟΑΚΑ.

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Μπράγκα με 3-0 για τη 2η αγωνιστική του Europa League, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τώρα τη νίκη και στο ντέρμπι αιωνίων ώστε να πάνε με ηρεμία στη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων και -στη χειρότερη για αυτούς περίπτωση- να παραμείνουν στο -1 από την κορυφή.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν θα έχει, φυσικά, τη συμπαράσταση των οπαδών της στο ΟΑΚΑ, θα την έχει όμως πριν την αναχώρηση της αποστολής για το γήπεδο. Και θα την έχει επειδή η Θύρα 7 αποφάσισε να πάει στον Ρέντη για να δώσει σύνθημα νίκης, καλώντας τον κόσμο του Ολυμπιακού να βρεθεί εκεί.

Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 18:00, με τους οργανωμένους οπαδούς των «ερυθρόλευκων» να αναφέρουν, μεταξύ άλλων, πως «πάμε να «προετοιμάσουμε» την ομάδα για την ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ».