Τραυματική ήταν η εμπειρία της Στεάουα Βουκουρεστίου τους τελευταίους μήνες για τον Παντελή Καπετάνο. Ο 27χρονος επιθετικός στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Κλουζ (υπέγραψε για 3,5 χρόνια) θέλησε να αφήσει πίσω του ό,τι συνέβη στην ομάδα της πρωτεύουσας.

«Πλέον με ενδιαφέρει μόνο η Κλουζ. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο για τη Στεάουα, είναι ένα κεφάλαιο που έκλεισε για μένα. Δεν θέλω να θυμάμαι τίποτα. Τελεία!», ανέφερε.

Όσο για τους λόγους που επέλεξε την Κλουζ κι όχι την Ανόρθωση, από την οποία βρέθηκε μία ανάσα, είπε: «Το πρότζεκτ που μου παρουσίασε η Κλουζ ήταν ελκυστικό και είχα διαπιστώσει ήδη την οργάνωση που έχει ο σύλλογος στα χρόνια που βρίσκομαι εδώ. Με την Ανόρθωση είχαμε απλώς μία διαπραγμάτευση. Προτίμησα την Κλουζ γιατί οι επαφές μαζί της ήταν σοβαρές και αισθάνομαι καλά στη Ρουμανία».

Ο Κοζανίτης φορ δεν έκρυψε τις μεγάλες βλέψεις του με την Κλουζ, σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο. «Πιστεύω πως η ομάδα έχει πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου, όπως έχει και η Στεάουα. Δεν έχει σημασία που βρισκόμαστε 12 βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση», ανέφερε, ενώ για το αν φιλοδοξεί να συνεχίσει να σκοράρει κάθε δύο ματς στη Ρουμανία, είπε: «Δεν θέλω να διατηρήσω αυτόν τον μέσο όρο, αλλά να τον αυξήσω. Θέλω να πετύχω περισσότερα γκολ από πριν. Στόχος μου είναι ένα γκολ ανά αγώνα. Θέλω να ανταποδώσω στην Κλουζ την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και να δώσω χαρά στους φιλάθλους».

Ο πρόεδρος της Κλουζ, Ιούλιου Μουρεσάν, τόνισε: «Πιστεύω ο Καπετάνος μπορεί να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στη Ρουμανία με την Κλουζ. Ήταν το κομμάτι που μας έλειπε από την επίθεση μετά την αποχώρηση του Μπιελάνοβιτς».

Ο μεγαλομέτοχος και βασικός χρηματοδότης της Κλουζ, Αρπάντ Παζκάνι, δήλωσε: «Ήταν δύσκολο να τον πείσω να έρθει. Χαίρομαι πολύ που αποκτήσαμε τον Καπετάνο. Είναι μία νίκη της ομάδας μας. Θέλω να πετύχει περισσότερα γκολ με μας από ό,τι με τη Στεάουα».

Πηγή: sport-fm.gr