Στις 25 Σεπτεμβρίου ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Γαλατασαράι για την 1η αγωνιστική του League Phase του Europa League και θα βρει απέναντί του και τον Βίκτορ Οσιμέν, αφού επισημοποιήθηκε ο δανεισμός του από τη Νάπολι.

Η ιταλική ομάδα υπολόγιζε ότι θα πουλούσε για τουλάχιστον 100 εκατ. ευρώ τον Νιγηριανό φορ στην Παρί Σεν Ζερμέν ή σε ομάδα της Premier League, τελικά όμως οι λάθος χειρισμοί τόσο του κλαμπ όσο και του μάνατζερ του παίκτη είχαν ως συνέπεια να μην υπάρξει πώλησή του.

Έτσι, με απόφαση του Αντόνιο Κόντε η Νάπολι άφησε εκτός λίστας για τη Serie A τον Οσιμέν, ο οποίος σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας έκανε ατομικό πρόγραμμα περιμένοντας να φύγει, ερχόμενη αντιμέτωπη με ένα εφιαλτικό σενάριο: Να του πληρώσει κανονικά τα 11 εκατ. ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιό του χωρίς να τον χρησιμοποιεί.

Κάπου εκεί, όμως, εμφανίστηκε η Γαλατασαράι, η οποία πρότεινε στους Ναπολιτάνους να πάρει δανεικό για ένα χρόνο τον 25χρονο φορ πληρώνοντάς του το συμβόλαιο. Και ακριβώς έτσι θα γίνει τελικά, αφού οι δύο ομάδες συμφώνησαν και ο Οσιμέν υπέγραψε το μονοετές συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα, η οποία επισημοποίησε την απόκτησή του με ένα εντυπωσιακό βίντεο.