Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου του Ανδρέα Ντόη μέχρι και το 2028, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει, παράλληλα, ότι εξασφάλισε 2.000 εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν να δέσουν με νέο συμβόλαιο τον 21χρονο αμυντικό χαφ, ο οποίος μπορεί να παίξει και στόπερ, και οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είχαν την αναμενόμενη κατάληξη: Συμφωνία.

Όσο ήθελε ο Ολυμπιακός τον Ντόη άλλο τόσο ήθελε και ο παίκτης να ανανεώσει το συμβόλαιό του και τελικά η ΠΑΕ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι και το 2028, κλείνοντας έτσι το συγκεκριμένο θέμα.

Πήρε 2.000 εισιτήρια για Λαμία

Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει στρέψει την προσοχή της στον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (31/8) με τη Λαμία για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ένα παιχνίδι στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν και τη συμπαράσταση των οπαδών τους αφού η ΠΑΕ προμηθεύτηκε 2.000 εισιτήρια, με τη σχετική ενημέρωση να αναφέρει τα εξής…

«Για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League 2024-2025 απέναντι στη Λαμία, που θα διεξαχθεί στο «Αθανάσιος Διάκος» το Σάββατο 31 Αυγούστου και ώρα 19:30, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας για τα εξής:

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε 2.000 εισιτήρια και η διάθεσή τους έχει ήδη ξεκινήσει. Οι φίλοι της ομάδας μας πατώντας ΕΔΩ θα μπορούν να προμηθεύθονται ηλεκτρονικά τα εισιτήριά τους, τα οποία αντιστοιχούν στις Θύρες 8, 9, 10, 11, 12 και 13. Η τιμή τους είναι 30€.

Υπενθυμίζεται ότι για την είσοδό τους στο γήπεδο, με βάση το νέο Νόμο, απαιτείται για τους φιλάθλους η ενεργοποίηση του εισιτηρίου τους μέσω του gov.gr wallet».