Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τη Βόλφσμπουργκ για την πώληση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη μετά την ολοκλήρωση των play off του Europa League, με τον διεθνή Έλληνα κεντρικό αμυντικό να ετοιμάζεται για Γερμανία με τετραπλασιασμό των ετήσιων αποδοχών του.

Η αγωνιστική εξέλιξη του 20χρονου στόπερ είναι φανερή από την περσινή σεζόν και μπήκε δυνατά και στη φετινή, όπως έδειξε και η γκολάρα που πέτυχε στη ρεβάνς με τη Μάλμε. Λογικό ήταν, επομένως, να υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από εξωτερικό και συγκεκριμένα από τη Γερμανία, με τη Βόλφσμπουργκ να είναι αυτή που κατάφερε να αποσπάσει το «ναι».

Οι «λύκοι» τα βρήκαν με τον ΠΑΟΚ στα 12+3 εκατ. ευρώ, με τους «ασπρόμαυρους» να διατηρούν και ποσοστό μεταπώλησης, ενώ μεγάλη θα είναι η διαφορά και σε ό,τι αφορά τις απολαβές του παίκτη σε σχέση με όσα έπαιρνε στην Ελλάδα.

Το συμβόλαιο του Κουλιεράκη με τη Βόλφσμπουργκ προβλέπει ένα εκατ. ευρώ ετησίως συν μπόνους, τα οποία θεωρούνται εύκολα, πράγμα που σημαίνει ότι οι απολαβές του θα τετραπλασιαστούν σε σχέση με ό,τι προέβλεπε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, με βάση το ταλέντο του Κουλιεράκη, τη διάθεσή του για δουλειά και την ηλικία του, μπορεί εύκολα να υποθέσει κανείς ότι το επόμενο συμβόλαιό του θα είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που θα υπογράψει τώρα με τη Βόλφσμπουργκ.