Με σύνθημα «Μαζί γράφουμε ένδοξη θρυλική ιστορία», ο Ολυμπιακός παρουσίασε την πρώτη του φανέλα για τη σεζόν 2024/25, κατά την οποία ο σύλλογος θα γιορτάσει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του.

«Ο Ολυμπιακός είναι η οικογένειά μας, το πάθος μας, το λιμάνι μας…», ακούγεται από τον αφηγητή και τονίζει πως «το κόκκινο για το πάθος μας, το λευκό για την αγνή μας αγάπη και το χρυσό για τη θρυλική μας δόξα και ιστορία».

Η σημειολογία του μικρού φίλου του Ολυμπιακού μπροστά στο άδειο κάδρο

Όπως θα παρατηρήσατε στη μίνι ταινία του Ολυμπιακού, μέσω της οποίας αποκαλύφθηκε η νέα ερυθρόλευκη εμφάνιση με το επετειακό σήμα, ο μικρός φίλος της ομάδας παρατηρεί ένα άδειο κάδρο. Ασφαλώς και αυτή η σκηνή δεν έγινε τυχαία! Είναι εκεί όπου θα…τοποθετηθεί η συλλεκτική φανέλα για τα 100 χρόνια, η οποία θα φορεθεί σε ένα και μόνο παιχνίδι του Θρύλου τον Μάρτιο του 2025, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών.

«Εδώ θα βάλουμε τον Μάρτη την συλλεκτική φανέλα για τα 100 χρόνια παππού».

Λεπτομέρειες γι’ αυτή την μοναδική επετειακή – συλλεκτική εμφάνιση δεν έχουν γίνει γνωστές, αφού την κρατούν μυστική οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, ως δώρο- έκπληξη στους φιλάθλους τους! Εκείνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι σχεδιάστηκε στα κεντρικά της adidas στη Γερμανία και έχει στοιχεία που την καθιστούν συλλεκτική…