Η απουσία του Σισέ και το ταξίδι–αστραπή στη Γαλλία έχει βάλει σε αναμμένα κάρβουνα τον Παναθηναϊκό που μόνο αυτό του έλειπε. Φήμες για πρόταση–απειλή από Ευρωπαϊκό σύλλογο.

Είναι γεγονός και το γνωρίζουν και οι πέτρες ότι τις τελευταίες μέρες, ειδικά μετά το ματς με Πανιώνιο, ο Τζιμπρίλ Σισέ δε μιλιέται. Είναι πολύ απογοητευμένος με την κατάσταση στον Παναθηναϊκό, τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά. Τώρα μάλιστα που η διαφορά έχει φτάσει στο -7 και η πιθανότητα νίκης το ντέρμπι του Καραϊσκάκη δεν φέρνει (αν δεν μειωθεί η βαθμολογική διαφορά) τον Παναθηναϊκό σε «απόσταση βολής».

Έτσι λοιπόν ήταν λογικό να ανησυχήσουν στην Παιανία με την προσωρινή φυγή του στο εξωτερικό (για προσωπικούς λόγους όπως είπε ο Γάλλος), και δεν μπορούσαν να μη σκεφτούν ότι πίσω από αυτό ταξίδι ίσως κρύβεται η «μόνιμη φυγή» του.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν μάλιστα κάποιες φήμες ότι τις επόμενες ώρες-μέρες ο Παναθηναϊκός θα δεχτεί πρόταση για το Γάλλο σούπερ σταρ. Το ύψος της πρότασης θα είναι κοντά στα 10-12 εκ ευρώ, ένα ποσό που δύσκολα θα πει όχι η «πράσινη» ΠΑΕ, δεδομένων των οικονομικών δυσκολιών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τελευταία, αλλά και που φαίνεται με τη μη ενίσχυση της ομάδας σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Οι «φήμες» αυτές έχουν «αγγίζει» και τα αυτιά των αρμοδίων, όμως ουδείς έχει διαψεύσει κάτι και ουδείς γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι σε περίπτωση που οι «φήμες» δεν είναι απλά φήμες, αλλά γεγονός.

Το ερώτημα που γεννάται πλέον είναι, αν φύγει ο στυλοβάτης και ο μοναδικός αγωνιστής των Πράσινων που έχει πάρει τον Παναθηναϊκό από το χέρι και δεν τον αφήνει να χαθεί, τι θα συμβεί σε αυτό το «καράβι». Ούτε κουπί δεν θα μείνει.

Οφείλουμε όλοι όμως να περιμένουμε μέχρι να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες το θέμα αυτό και να μείνουμε στα λεγόμενα, το ήθος, το σθένος και τον χαρακτήρα του Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος δεν έχει δείξει διατεθειμένος να το βάλει κάτω. Συνεχίζει προσηλωμένος στο στόχο του, σε κάθε αγώνα. Ανεβάζει τους συμπαίκτες του στις προπονήσεις, είναι δίπλα στον κόσμο της ομάδας και έχει δείξει ότι θα «το πάει» μέχρι τέλους. Τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

πηγή: gazzetta