O Τάκης Τσουκαλάς «αποχαιρέτησε» το μακρύ μαλλί αφού τήρησε την υπόσχεσή του και έκανε το «κούρεμα της κούπας»!

Ο γνωστός οπαδός των «ερυθρόλευκων», αφού πρώτα… προετοιμάστηκε ψυχολογικά για κάποιες μέρες, το πήρε απόφαση: Πήγε για κούρεμα, κάνοντας πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει για το ευρωπαϊκό του Ολυμπιακού, την κατάκτηση του Conference League!

Μάλιστα, ο Τάκης Τσουκαλάς κουρεύτηκε σε… live streaming καθώς η «μεγάλη στιγμή» μεταδόθηκε ζωντανά από το κανάλι του στο Youtube. «Είχα πει ότι θα κουρευτώ, το είχα κάνει τάμα στον Άγιο Νικόλα. Αλλά όχι γουλί, εντάξει είμαστε;», ακούγεται να λέει ο γνωστός οπαδός στο βίντεο.

«Σίγουρα θα τηρήσω το λόγο μου. Δεν θα τον πάρω πίσω. Θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ αλλά η χαρά του κυπέλλου είναι τόσο μεγάλη, που αυτή η θυσία, όσο και να με στεναχωρήσει, αυτή η χαρά θα την πλακώσει. Παιδιά, μαλλιά είναι, δεν με νοιάζει και να μην ξαναβγούνε», εξηγεί σε άλλο σημείο του βίντεο.

Μάλιστα, ο Τάκης Τσουκαλάς δέχεται ερώτηση για το τι πρέπει να συμβεί για να κουρευτεί γουλί» σαν τον Γεωργάτο και τον Τζόρτζεβιτς. «Να πάρει ο Ολυμπιακός το Τσάμπιονς Λιγκ. Μόνο έτσι» απαντά.

«Από φαντάρος έχω να κουρευτώ, κάθε ψαλιδιά είναι μαχαιριά», λέει την ώρα που ο κομμωτής έχει πιάσει… δουλειά