Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Κολοσσό στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του Top-6 της Basket League και ο Φίλιπ Πετρούσεφ αποχώρησε στο πρώτο ημίχρονο λόγω τραυματισμού ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας άνοιξε διάλογο με οπαδό και χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμότερων για να επανέλθει η ηρεμία.

Το μυαλό όλων στους Ερυθρόλευκους, όπως είναι λογικό, είναι στο Final 4 της Euroleague, οπότε το γεγονός ότι ο Πετρούσεφ αποχώρησε υποβασταζόμενος για τα αποδυτήρια προκαλεί αγωνία… Ο Σέρβος σέντερ βρέθηκε στο παρκέ λίγα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου έπειτα από μια επαφή που είχε με τον Μηνά Παπαγιάννη και άπαντες στους Πειραιώτες εύχονται να μην είναι κάτι σοβαρό και να μην απουσιάσει από το Final 4.

Από εκεί και πέρα, αυτό δεν ήταν το μόνο απρόοπτο στο παιχνίδι, αφού υπήρξε και η ένταση ανάμεσα στον Μπαρτζώκα και έναν οπαδό των γηπεδούχων. Ο προπονητής του Ολυμπιακού άνοιξε διάλογο μαζί του και τελικά χρειάστηκε να επέμβουν οι Κώστας Παπανικολάου και Χρήστος Μπαφές για να επανέλθει η ηρεμία.