Τον Αστέρα Τρίπολης υποδέχεται σήμερα ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα (17:15,NS2) με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Μάκη Χάβου. Με 4-2-3-1 θα αγωνιστεί ο «δικέφαλος».

Έπειτα από τα δύο ανεπιτυχή εκτός έδρας αποτελέσματα σε Κέρκυρα και Σέρρες αντίστοιχα ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην Τούμπα και υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης για την 17η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λίγκα.

Η νίκη για την ομάδα του Μάκη Χάβου παραμένει μονόδρομος στην προσπάθεια που κάνει αυτή για να παραμείνει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Σήμερα το απόγευμα στην Τούμπα ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα αγωνιστεί μόνο για τη νίκη ενώπιον των οπαδών του οι οποίοι και θα τον στηρίξουν.

Το 2007-08 ο Αστέρας είχε νικήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης και στην Τρίπολη με 2-0, αλλά και στην Τούμπα με 1-0. Από εκεί και πέρα στα πέντε ματς που ακολούθησαν ο «Δικέφαλος» παραμένει αήττητος από την ομάδα της Πελοποννήσου.

Με 4-2-3-1

Στα της ενδεκάδας ο Μάκης Χάβος θα παρατάξει την ομάδα του με την εξής σύνθεση:

Ο Χαλκιάς θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ενώ η τετράδα της άμυνας θα απαρτίζεται από τους Λίνο, Σαβίνι, Κοντρέρας και Σνάουτσνερ. Στον κεντρικό άξονα θα είναι οι Γκαρσία και Τσουκαλάς ενώ στις πτέρυγες θα βρίσκονται, δεξιά ο Σαλπιγγίδης και αριστερά ο Βιειρίνια. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Αθανασιάδης ενώ πίσω του θα βρίσκεται ο Φωτάκης.

Πηγή: gazzetta.gr