Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κίριλ Ντεσπόντοφ αλλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιθυμεί την πραγματοποίηση ακόμη μιας μεταγραφής και συγκεκριμένα αυτής του Φλορινέλ Κομάν της Στεάουα Βουκουρεστίου, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της Ρουμανίας.

Οι συμπατριώτες του προπονητή του δικεφάλου του βορρά υποστηρίζουν ότι ο 25χρονος Ρουμάνος μεσοεποθετικός είναι στη λίστα του Λουτσέσκου παρά το γεγονός ότι δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa Conference League στο πρώτο μισό της σεζόν.

Σύμφωνα με όσα γράφουν οι Ρουμάνοι, ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία διάθεση να δώσει το ποσό των 5 εκατ. ευρώ που αντιστοιχεί στη ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιο του Κομάν με τη Στεάουα, με την οποία δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι του 2028. Παρ’ όλα αυτά, προσθέτουν, δεν αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες σε ένα μικρότερο ποσό.

Ο Κομάν έχει αρχίσει τη φετινή σεζόν με 4 γκολ και 5 ασίστ σε 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, αριθμοί που δεν περνάνε, όπως φαίνεται, απαρατήρητοι από τον Λουτσέσκου.