Στην «Κιβωτό του Κόσμου», σχεδόν 300 παιδιά από την Ελλάδα, αλλά και από άλλες χώρες σχηματίζουν μια μεγάλη πολυπολιτισμική και πολύ-θρησκευτική οικογένεια την οποία καθημερινά στηρίζουν οι εθελοντές της «Κιβωτού» και η οποία περιμένει και τη δική μας συνεισφορά.

Από το 1998, η «Κιβωτός», με επικεφαλής τον Πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου προσφέρει μια αγκαλιά σε παιδιά που έρχονται αντιμέτωπα με την αδιαφορία, το ρατσισμό, τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Στο κτίριο της «Κιβωτού» τα παιδιά αυτά έχουν το δικό τους χώρο όπου οι εθελοντές της οργάνωσης φροντίζουν ανιδιοτελώς για τις βασικές τους ανάγκες όπως σίτιση, ένδυση, ψυχαγωγία, περίθαλψη, και βοήθεια στα μαθήματά τους. Παραστέκοντας, επίσης, τις άστεγες και κακοποιημένες μητέρες η «Κιβωτός» λειτουργεί ξενώνα για τη φιλοξενία τους και συνολικά προσφέρει καθημερινά φαγητό σε 1.300 άτομα.

Παράλληλα, προχωρά στη δημιουργία νέου κέντρου υποδοχής και φροντίδας για την άστεγη, πρόσφυγα μητέρα, προκειμένου να καλύψει τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες.

Με αφορμή το μήνυμα των Χριστουγέννων καλώντας στο 901 11 170 170 από σταθερό τηλέφωνο (εντός δικτύου ΟΤΕ – χρέωση 2,99 ευρώ + ΦΠΑ 23%) ή προσφέροντας στον τραπεζικό λογαριασμό της Κιβωτού του Κόσμου (Eurobank: 0026 0178 870100 872073) μπορεί ο κάθε ένας από εμάς να συμβάλλει ενεργά στο μέλλον των οικογενειών αυτών.